Over ons

Digidash is opgericht door Robin Huurman, opgeleid als psycholoog, werkend in het domein van digitaal ontwerp, conceptontwikkeling en ICT. In 2013 bedacht hij de Shakers, een persoonlijke, interactieve tool om mensen te verbinden met een onderwerp of product.

In samenwerking met partner Influate werden de Shakers uitgerold in diverse verbetertrajecten. In de verdere ontwikkeling van de Shakers begrepen we van enthousiaste klanten en leveranciers dat ook andere toepassingen zeer goed mogelijk zijn met de Shakers.

Digidash richt zich met de Shakers op het faciliteren van een bottom-up benadering waarbij álle deelnemers hun stem kunnen laten horen en gelden.

Onze ervaring

Change Management

90%

Cultuurverandering

95%

Projectmanagement

85%

Marketing / Communicatie

75%

Group dynamics

95%

Onderwijs ontwikkeling

85%

Robin Huurman

Eén van de fijne, en krachtige, dingen aan zo’n Shaker vind ik dat het zo laagdrempelig is om je mening ergens over te geven. In de vele korte losse momentjes die je hebt op een dag is zo’n Shaker leuk om te bekijken, te beantwoorden én te zien hoe de groep erop reageerde.

Robin is een projectleider, adviseur en concept ontwikkelaar op het terrein waar ICT, ergonomie en psychologie samenkomen. Hij koppelt creativiteit en inhoud aan technische realiseerbaarheid.

Robin is a very clever, driven and client oriented person. He has clear ideas of the ultimate result and goes forward to achieve it. He challenges your ideas with creative solutions of his own, to improve the product that he makes for you. He can be direct but always in the interest of the final result.
And by the way, I like people that say what they mean!

José de Jong, manager business control RET

Robin is een pragmatische problemsolver bij uitstek, to-the-point, analytisch, sneldenkend en -schakelend en heeft een uitgebreid kennisvlak dat zich zowel in de breedte als in de diepte uitstrekt. Zelfstandig, intrinsiek gemotiveerd en een echte autodidact: iedere dag weer. Eigenschappen die al tijdens zijn studie opvielen en hem in zijn huidig werkgebied tot een specialist en aanrader maken.

Gertjan Westerlaken, Information Manager

De Shakers die Exio heeft vervaardigd zijn een essentieel onderdeel in het vervullen van onze missie; organisaties helpen hun veranderingen te verwezenlijken. Robin Huurman heeft een briljante kijk op ontwerp, functie en gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is hij zeer betrokken bij de effecten die de softwaretoepassingen dienen te sorteren bij de gebruiker. Door Robin's interventies en zijn analytische blik in het ontwikkelproces hebben we een geweldige samenwerking bereikt die tot op de dag van vandaag voortduurt. Ik kan zijn bijdrage aan iedereen van harte aanbevelen.

Jennifer Lem, Influate